Salgs- og leveringsbetingelser for Grantrae.dk

 

 

Betaling

GRANTRAE.DK modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

GRANTRAE.DK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

Levering

Når træet bestilles, leveres træet indenfor 1-3 dage. Træets størrelse ligger inde for det angivne interval men kan afvige op til +10cm afhængig af topppens størrelse. 
Juletræer leveres til kantsten og hensættes her, såfremt der ikke er nogen til stede på leveringsadressen. Ved hensættelse anses varen som overdraget til kunden.

GRANTRAE.DK sørger for levering med Fragtmanden (med mindre andet angives) fra dag til dag. Rettidig levering forudsætter dog at Fragtmanden overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Fragtmanden, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Fragtmandens kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.

GRANTRAE.DK kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Fragtmanden. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender GRANTRAE.DK naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Fragtmanden ́s målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. GRANTRAE.DK tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen Èn dag tidligere for at kompensere for dette.

 

Fortrydelsesret

Ved køb over internettet, også kaldet fjernsalg, har man oftest ret til at fortryde sit køb i op til 14 dage, efter man har modtaget sin vare. Vedrørende juletræer, som er af kort holdbarhed, bortfalder fortrydelsesretten (i henhold forbrugeraftaleloven § 18 stk. 4.) pga. den korte holdbarhed og levetid. Vi tilbyder dog, at du kan fortryde ordren, såfremt det meddeles  tidsnok til at annullere fældningen af juletræet.

 

Forbehold

Der tages forbehold for udgåede varer, tastefejl og prisændringer, ligesom vi forbeholder os ret til at annullere ordrer, vi ikke kan ekspedere grundet disse vilkår.

 

Ophavsret

Fotos, grafik og øvrige illustrationer, der er på denne hjemmeside, tilhører GRANTRAE.DK og er beskyttet af de ophavsretlige regler og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden GRANTRAE.DK’s skriftlige tilladelse. GRANTRAE.DK giver ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne hjemmeside videre til tredjepart (f.eks. direct marketingsfirmaer.

 

Reklamationer

Købelovens regler for mangler er gældende. Hvis kvaliteten af varen ikke lever op til  forventningerne, beder vi dig kontakte GRANTRAE.DK på e-mail: kontakt@grantrae.dk.linux1.curanetserver.dk, tel: 40886931. Vedrørende juletræer skal dette ske hurtigst muligt efter levering, så vi kan rette eventuelle fejl eller mangler. Da juletræer har kort holdbarhed og levetid, er det nødvendigt, at man henvender sig hurtigst muligt, så vi har mulighed for at vurdere varen og eventuelt ombytte den. Transportskader skal anmeldes omgående.